Rumimmistakin yksityiskohdista saattaa saada mielenkiintoisia kuvia. Kuten jo aikaisemmin todettiin, katto ja vesikourut vaativat "pientä laittoa". Sisällä kurkistellaan pintojen taakse ja koputellaan hirsiä. Eristeenä on käytetty kaikkea mahdollista. Vintillä on lämmön takaajana sahajauhoja, turvetta, vanhoja mattoja, varpuluutia, sanomalehtiä, pahvia ym.

 

18858.jpg

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Reaalimaailmassa ollaan kevättalvessa 2004. Tässä vaiheessa mieleen hiipii epäilys, että leikkimökki ei taida valmistua kesäksi. Sisällä on yhtä paljon pakkasta kuin ulkona, vesimittarikin jäätyy, mutta eihän se haittaa, kun kaikki kuitenkin laitetaan uusiksi. Peltikaton uusimisesta otetaan tarjous. Se on hivenen kalliimpi kuin odotettiin. Ahaha, elämä on.

 

18860.jpg

 

Purkutyöt kuitenkin käynnistyvät. Joku sanoi, että olisi voinut säästää, jos olisi purkanut itse. Enpä tiedä, purkamista olisi ollut niin paljon, että jos olisimme siihen itse ruvenneet, olisimme edelleen purkuhommissa. Taisi sieltä muutama siirtolavallinen tavaraa lähteä, etenkin kun ulkorakennuksestakin puretaan kaksi kolmasosaa.

 

18859.jpg